Ετικέτες

Ανακοινώσεις
  • Γιαγιά, παππού!!!!
  Ήρθε η σειρά σας!!!!
  Με αφορμή την μέρα Τρίτης Ηλικίας στις 1 Οκτωβρίου, καλούμε την Παρασκευή 30/09/16 παπούδες και γιαγιάδες που θέλουν να μας επισκεφτούν με σκοπό να μας διαβάσουν ή να μας αφηγηθούν μια ιστορία, να μας μάθουν ένα τραγούδι, να μας δείξουν φωτογραφίες απο την δική τους παιδική ηλικία, να μας μιλήσουν για τα παιχνίδια τους ή ακόμα να μας κεράσουν κάτι εύκολο και απλό απο τα χεράκια τους, που να μας δώσουν γραπτώς την συνταγή, ώστε να γνωρίζουμε τί έχει μέσα!
  Όσες γιαγιάδες και όσοι παππούδες θέλουν να έρθουν (δεν είναι υποχρεωτικό) , παρακαλούμε πολύ να το δηλώσουν στις νηπιαγωγούς το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωι, ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν την Παρασκευή, ημέρα επίσκεψης τους όσο το δυνατόν καλύτερα.
  Η ώρα επίσκεψης τους  είναι 10 π.μ.
  25ο & 34ο Νηπ/γείο Ηρακλείου
  Τηλ.επικοινωνίας: 2810 282893
 • Ο Αγιασμός στα νηπιαγωγεία μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12/09/16, ώρα 09:15 π.μ.! 
Περιμένουμε με χαρά τους   μικρούς μας μαθητές!!!
 • Ενημερώνουμε τους γονείς οτι η χριστουγεννιάτική μας γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 22/12/15 στο αμφιθέατρο των σχολείων της Ακαδημίας, απέναντι απο το νηπιαγωγείο μας.


 • Στις 27 Οκτώβρη , για πρώτη φορά η γιορτούλα μας για την Επέτειο του "ΌΧΙ", ανοιχτή προς τους γονείς!Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά απο το πρωι,χωρίς τσαντούλες, ενώ εσάς σας περιμένουμε στις 9:30!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου